Lisansüstü Öğrenci Çalıştayı öğrencilerimizin aktif katılımıyla başarılı bir şekilde tamamlandı

Enstitümüzce 15 Kasım 2022 Salı günü Balkan Kongre Merkezi Senato Salonunda yüksek lisans ve doktora öğrencilerimize yönelik olarak “Lisansüstü Öğrenci Çalıştayı” düzenlendi.

Çalıştay kapsamında Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Necdet SÜT açılış konuşmasında Sağlık Bilimleri Enstitüsü hakkında bilgiler vererek Enstitünün güncellenen web sayfasını tanıttı ve eğitim sürecinde öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken konulara değindi. Enstitünün misyon ve vizyonunu ele alarak bu konuda öğrencilerin düşüncelerini ve önerilerini aldı. Çalıştayın ikinci konu başlığında Enstitüde uygulamaya konulması planlanan “Lisansüstü Öğrenci Danışman Sözleşmesi” ele alındı.  Lisansüstü Öğrenci Danışman Sözleşmesi konusunda öğrenciler etkin şekilde düşünce ve önerilerini belirtti. Çalıştayın üçüncü konu başlığında ise “Tez Öneri Formu” ve açılması planlanan “Tez Önerisi” dersi ele alındı.

Çalıştayın ikinci bölümünde Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Gülben SAYILAN ÖZGÜN Tez Yazım Kurallarını ele alarak bu konuda öğrencilerin karşılaştıkları sorunları ve önerilerini aldı. Çalıştayın beşinci ve son konu başlığında ise İntihal Taraması ve Tez Çalışması Orijinallik Raporu ele alınarak tezlerin intihal taramasında nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

Çalıştay öğrencilerimizin aktif katılımıyla başarılı bir şekilde tamamlandı.

Ek Resimler
Bu içerik 16.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 669 kez okundu.