Lisansüstü Eğitime Yeni Başlayan Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü eğitime yeni başlayan öğrenciler için kapsamlı bir oryantasyon programı düzenledi. Sağlık Bilimleri Enstitüsü toplantı salonunda 05 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen program Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Necdet SÜT'ün açılış konuşması ve enstitüyü tanıtımıyla başladı. Programa öğrencilerimizin yanısıra Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Gülben SAYILAN ÖZGÜN, Enstitü Sekreteri Talat TAŞKAN ve idari personelimiz de katıldı.
Programda yüksek lisans ve doktora eğitimine yeni başlayan öğrencilerimiz üniversitemizi ve enstitümüzü yakından tanıma fırsatı bularak lisansüstü eğitim-öğretim yönetmeliğimiz hakkında ve eğitim süreçlerinde nelere dikkat etmeleri konusunda bilgi sahibi oldular.
Program öğrencilerimizden gelen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.

Bu içerik 06.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 737 kez okundu.