CUMHURİYETİMİZİN 100. KURULUŞ YILI ANISINA ENSTİTÜLER BİNASININ BAHÇESİNE FİDAN DİKME TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yılı anısına Enstitüler binasinin bahçesinde fidan dikme töreni gerçekleştirildi. Öğretim Üyeleri, idari personel ve lisansüstü öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Necdet SÜT yaptığı konuşmasında Cumhuriyetimizin artık asırlık bir çınar olduğunu, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Cumhuriyetin kurulmasında emeği geçenlere minnettar olduğunu, ülkemizi daha ileri götürmek için de daha çok çalışmamız gerektiğini ifade ederek etkinliğe katılan ve gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Daha sonra Cumhuriyetin 100. Kuruluş yılı anısına öğretim üyelerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimiz tarafından Cumhuriyet Çınarı dikildi, ayrıca bahçenin çeşitli yerlerine badem, ceviz ve çam fidanları da dikilerek tören tamamlandı.

Bu içerik 30.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 305 kez okundu.